5 månader!

Hej Sverige!
Idag har jag varit i USA i 5 månader! Sjukt vad tiden går fort. Nu är det snart halvvägs! Massa roliga saker väntar nästa månad. Halloween och att pappa och Ebba kommer! Ska bli jätteroligt!
I helgen hade vi en heldag i SF på lördagen, Alexandra hade planerat en jättebra dag! Vi gick igenom chinatown, gick på en mysig marknad där sedan såg vi SF äldsta tempel. Vi gick vidare till en jättevacker kyrka där vi gick in. Precis då hade ett par gift sig och var i full gång att ta "efterfoton" på släktingar,familj osv. Vad vackert det var att sitta där i bakgrunden och kolla! Var så fruktansvärt mycket kärlek och värme, ååh jag blev sugen på att gifta mig! haha! Vi gick vidare till North Beach och Telegraph Hill. Finns så mycket vackert att se i SF, vilken stad det är!! Nästa helg ska vi paddla kayak eller cykla över Golden gate bridge, något av det. Jag är mest sugen på att paddla kayak, men får se vad det blir! Avslutade helgen med en mysig filmkväll igår, såg filmen "Green Street Huligans", riktigt bra film! Väntar otåligt på att pappa ska komma hit, vill så gärna till Alcatraz nu! Det ska vi ta när pappa kommer sen när mamma och johanna kommer! Här kommer lite bilder från helgen:

Mandag

Har inte skrivit pa ett tag nu igen, haha jag ska forsoka battra mig! Har dock inte haft sa mycket att skriva, kan vara darfor. Forra veckan var bade elize och alexandra sjuka sa nar jag inte jobbade var jag hemma eller tranade. Jag har inga speciella nyheter eller handelser som ar namndvarda just nu. Har dock blivit lite klokare denna helgen, helgen har varit full med speciella samtal och spekulationer. Jag har ransakat mig sjalv, vilket inte var det lattaste eller roligaste, men det ar skont. Jag, elize och alexandra pratade i flera timmar igar. Alla var jattearliga och berattade saker som vi aldrig har sagt till nagon innan och det var jatteskont. Det blev lite deppigt, vi som alltid brukar skratta, men det var skont och befriande. Idag kanner jag mig helt.. tom. Tom pa ett bra satt, en sten har lossnat fran axlarna och hjartat. Ingenting kanns speciellt jobbigt, ingenting kanns heller speciellt roligt eller trakigt. Jag som alltid ar jatteglad eller jatteledsen ar idag helt neutralt mittemellan. Det ar valdigt skont att kanna kanslan av att andras, jag kanner verkligen att jag haller pa att andras. Hoppas verkligen pa att jag en dag blir den manniskan som jag standigt stravar och kampar for att bli. Jag har valdigt manga hinder och val kvar men jag ar pa ratt vag! Skrivit en lista pa mal som jag ska uppfylla, enkla mal som gor att jag mar battre och blir battre. Nu blev dethar ett valdigt djupt och arligt inlagg, men jag vet att det ar min familj och vanner som laser, som bryr sig och da kanns det battre. Alla behover vi ransaka och grava i oss sjalva ibland, aven fastan det ar jobbigt sa lar man kanna sig sjalv mer och varfor man ar den man ar. Ha en underbar vecka allihopa sa hoppas jag att nasta inlagg jag gor blir roligare!
PUSSAR OCH KRAMAR

RSS 2.0