Packar!

Jaha, da var det dags att packa! Pa mandag aker jag och vardfamiljen till London for att spendera 1 vecka dar. Sedan har jag min semester och da ska jag till Sverige! Flygbiljett och allt ar bokat, kommer hem den 6-13 augsti! Lite pirrigt faktiskt, jag har resfeber! I helgen ska jag umgas med mina fina,fina kompisar Alexandra och Elize, vi traffas ju varje dag och nu kommer vi inte synas pa ett par veckor.. Men gud vad roligt det ska bli att komma hem! Traffa alla! Nu ska jag fortsatta packa har!
PUSSAR OCH KRAMAR

Onsdag

Sitter ensam på mitt rum, har precis läst ut boken "syskonkärlek", är inte speciellt glad eller sprallig så kommer inte skriva glatt eller spralligt. Jag gör alltid någonting, när jag inte jobbar är jag med elize eller/och alexandra och tränar/kollar film eller pratar. Ni vet hur jag är, kan aldrig vara ensam. Men det är nyttigt det också. I helgen ska Kaarin och Alexander till Seattle och hälsa på tvillingarna. Dom åker imorgon, så jag ska ta Eleanor till skolan och sen hämta henne. Kaarin har ordnat så att Eleanors gudmor kommer hit och sover imorgon så jag inte har hand om henne på nätterna, känns skönt. På fredag vid 4 åker Eleanor till ett par kompisar till Kaarin. Var planerat att Eleanors gudmor skulle sova här i helgen men det har hänt lite där, så Eleanor ska till Kaarin vänner hela helgen. Vilket betyder FF för mig!! Haha, vilken helg vi har planerat! Nu kommer spralligheten och glädjen iaf haha! Det ända jag ska tänka på i helgen är Maysy, att sova hemma så att jag kan ta henne. Och självklart gör jag det, jag älskar den hunden! Tuva börjar väll hata mig nu, men guuuud vilken härlig hund! Vi ska skämma bort henne rejält i helgen, jag och mina kompisar. På fredag kommer Alexandra och Elize hit, då ska vi ha en myskväll. Sen på lördag ska vi mysa ännu mer, njuta av att vara ensamma och lediga. Har planerat en riktigt mysig tjejhelg på lördag! 3rätters ( jag får välja efterrätt som ska bli panacotta ), spakväll, spel, vin, mys, film! Bara njuta och bara leva! Gud vad jag längtar! På söndag blir det aupairmöte mellan 12-4, vi ska på "poolparty". Vilken underbar helg! Jag längtar galet mycket!! Nu sitter jag här och ler igen, mitt allvarliga jag försvann fort som vinden. Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon. Godnatt/godmorgon eller vad det nu är för er.
PUSSAR OCH KRAMAR

Fredag

Hejsan allihopa!
Jag har blivit lite dålig på att uppdatera här, förlåt för det. Det händer en massa och jag glömmer helt enkelt bort det. I måndags var det ju 4th of july, alltså nationaldagen här så jag var ledig då också. Elize och jag åkte ju till santa cruz i söndags, underbart roligt! Sen sov jag där och i måndags åkte vi till Elize kompis och hade bbqfest. Stekte vid poolen, grillade och hade det underbart! På kvällen åkte vi till en annan kompis, brasilianska aupairer med deras kompisar och klättrade upp på deras tak och såg på fyrverkerierna, så mäktigt!
Sen har jag jobbat i veckan, har jobbat sent så har inte hunnit med så mycket.. Tränat och igår såg jag och Alexandra på "den bästa sommaren", vilken nostalgi! Kom och tänka på alla hemma när jag såg den, saknar er mycket. Vill bara skriva att det betyder mycket när jag får ett mail från er. Jag vill gärna veta hur ni har det och vad ni gör. Har börjat skriva väldigt mycket, haha komiskt, inte här men annars. Skriver mycket dagbok, skriver många anteckningar och tänker mycket. Tänker mycket på vad jag vill plugga till och vad jag vill åstadkomma med livet. Söker mycket fakta om intressanta filosofi och psykologisaker och har lånat böcker om det. Tycker att det är väldigt intressant.
Förövrigt är det väldigt bra med familjen, inget som jag bara skriver utan det är det. Försöker hitta på roliga saker med Eleanor, försöker vända allting hon tycker är jobbigt till att bli roligt. Om vi ska bada vilket hon inte tycker om, badar jag med henne. När jag ska söva henne vilket hon inte tycker om så låtsas jag att vi har en "sleepover" och somnar med henne, sen smyger jag in till mig. Hon har börjat komma in till mig på morgonen när hon vaknar för att "cuddle-mysa", så mysigt. Då smyger hon in vid 6tiden, lägger sig några minuter sedan smyger hon ut igen.. Haha! Jag somnar om och vaknar igen klockan 7, det är så mysigt att vakna så! Jag hämtar henne från skolan och vi åker till en park, hon har simlektion eller något annat. Igår sa hon, "Emma, I dont ever want you to leave, I want you to stay forever and forever and forever". En annan dag sa hon "Emma, how long will you stay here, Will you stay until the lemons get yellow?" (då menar hon på att citronerna är nu gröna, kommer jag stanna tills dom blir gula?) haha, hon är otroligt smart!! Saknar Ebba och Linn mycket också.. Men jag får träffa dom snart igen ju!
Förövrigt har jag världens mysigaste hund, Maysy! Hon sover alltid med mig och hon älskar att mysa, kan ligga och bara krama henne i flera timmar! Jag lovar att uppdatera er mer, förlåt för dålig uppdatering. Lova att ni uppdaterar mig mer också, tack för alla mail och meddelande ni skickar, uppskattas otroligt!
PUSSAR OCH KRAMAR

Fredag

Okej, jag skams lite. Jag har helt enkelt glomt att skriva detta pa bloggen, var sa saker att jag gjort det men nar jag kollade igenom inlaggen sa sag jag att jag inte gjort det haha! Jag skrev ju for nagon vecka sen att jag skulle till ett tivoli och att jag skulle vaga aka allt, att det bara sitter i huvudet. Som ni flesta vet ar jag skitradd for karuseller och det varsta jag akt ar lisebergsbanan haha! Och jag kan saga sahar, vi akte ALLT! allt, allt, allt. 3 bergochdalbaner, ALLA snurrgrejer, alltsa allt! Cykloner,flygande grejer,snurrande osv! Jag hade sa sjuuukt roligt! Och sen var jag sa hog pa alla karusellsaker sa jag akte tom uppstjutet SJALV! Frivilligt, sjalv! Haha! Har foto pa det, ligger inne pa fb :) Iaf, ville bara skriva det. Allting som man vill kan man gora!
Nu ar det fredag igen, wooho! Skulle egentligen jobbat 4-8 idag men Kaarin ville ta Eleanor ikvall sa ar ledig! Sjukt varm och fin dag sa ska ta vara pa den. Ska aka till Elize och sola nu, sen ska jag umgas med henne idag. Imorgon blir det skypemote med mamma sen ska jag jobba 3-11. Ser mest framemot sondag for da ska jag och Elize till santa cruz! Hon var ju inte med mig nar jag var en san vaghals och akte allt sa jag ska visa henne haha! Sa vi drar dit och solar och sen tivoli! Underbar helg! Hoppas att ni dar hemma njuter av sommaren och att allt ar bra med er!
PUSSAR OCH KRAMAR

RSS 2.0