Kaliforniskt körkort!!

WOHO! Just nu sitter jag hos Elize och firar! Jag ville bara skriva här för att skryta lite. Jag klarade mitt kaliforniska körkort galant. Klarade teoriprovet och uppkörningen galant på första försöket! Nu ska här firas!!
PUSSAR OCH KRAMAR

Mandag

Vilken helg! Vilken helg! I fredags hade vi ju midsommarfesten for barnen, riktigt roligt och lyckat! Var ungefar 10 barn har med alla svenska aupairer! Forutom mig, Elize och Alexandra kom 4 andra svenska aupairer. Riktigt roligt att traffa andra svenskar. Sa himla kul att vi bor sa manga svenska aupairer i samma omrade haha! Finns ju fler ocksa.. Var dock helt slut efter det, att fixa en fest och ta hand om alla barnen, se till sa att allt gar bra osv, riktigt jobbigt haha! Men det var det vart! I lordags jobbade jag pa morgonen, var meningen att vi skulle till SF pa kvallen men vi var helt slut efter en jobbvecka. Vilade mig och tog det lugnt sen akte jag till Elize och Alexandra och vi gick pa bio, sag "bad teacher". Igar akte vi in till San francisco! Pridefestivalen var ju dar i helgen! Vi akte in tidigt och kom hem sent. Vilken obeskrivlig upplevelse, pridefestivalen! Haha, jag kan inte beskriva den med ord. Jo, GALEN! Att se pridefestivalen i staden dar pridefestivalen borjade var ju grymt coolt. HELA staden festade! HELA staden! Helt galet. Det var en gratisfestival i golden gate park, one republic skulle spela sa vi begav oss dit. Alla amerikanare sa att det var for langt att ga dit fran city, men vi ville overbevisa dom. Dumma som vi var gick vi i 2 timmar i kulliga sf, haha! Herregud! Sen nar vi val kom fram till parken var den gigantisk hah! Var iaf vart det nar vi sag och horde one republic och andra artister. Sen tog vi taxi tillbaka till city och gick runt mer pa pridefestivalen. Galet igen! Nu vantar annu en jobbvecka, tvillingarna akte till camp idag och ska vara borta 1 manad. Lite tyst i huset men dom kommer ha det roligt! Ikvall vantar traning som alla andra veckodagar. Ser fram emot det, traning med Elize och Alexandra ar sjukt roligt! Annars har jag det jattebra! Forsoker njuta sa mycket som mojligt av allt! Har blivit mycket battre med familjen, allt gar bra och det flyter pa. Hoppas att ni dar hemma hade en underbar midsommar! Slang garna ivag ett mail om hur den var och hur ni mar.
PUSSAR OCH KRAMAR

Tisdag

Ja, mamma, det var lange sen jag skrev nu. Det var en hel vecka sen haha. Anledningen ar for att internet pa min dator la av forra veckan, har inte fungerat sen dess. Men jag overlever utan. Lite synd att inte kunna skypa, men sommaren ar har sa njuter av den. Vad har hant sen sist da?
Forra veckan jobbade jag for fullt. I helgen jobbade jag 11-9 pa lordagen, mycket rolig dag. Jag och Eleanor akte till en karneval sen pa kvallen firade vi Kaarin och Alexander. I sondags var det Kaarins fodelsedag och Fathers day. Jag gav Kaarin och Alexander hallonskalen, dom blev jatteglada! Harlig dag och kvall! I sondags akte jag, Alexandra och Elize till Santa Cruz beach. Riktigt harligt och lackert stalle! Premiardoppet dava, men sjukt kallt. Santa cruz beach ligger precis bredvid amusement park (tivoli) som jag och tvillingarna ska aka till imorgon! Sa imorgon ska jag inte vara radd for karuseller langre, forra aupairen var inte det sa kan ju inte vara samre liksom. Det sitter ju bara i huvudet och jag vill verkligen borja tycka om det! Sa hall tummarna for att jag aker allt laskigt imorgon haha. Sen har jag,Alexandra och Elize ocksa bestamt oss for att hoppa fallskarm!! Det finns ett stalle i santa cruz dar man kan landa pa stranden! Hur coolt? Ne, nu ska jag bli en vaghals har! Haha far se hur det gar!
Pa fredag ar det midsommar sa vi planerar en midsommarfest for barnen! Vi ska gora midsommarkranser,midsommarstang,5kamp,skattjakt,fiskdamm och slutligen midsommarmat!! Sa vi har gjort ett event pa facebook och bjudit in andra svenska aupairer. Det kommer vara har mellan 2-6 och vi haller pa att planera for fullt! Pa lordag jobbar jag till 1 sen ar jag ledig sa da blir det firning i SF! Ar pridefestival dar pa lordag sa vi ska nog in och kika pa den. Sen pa sondag ar det gratisfestival i SF! Typ som Rix Fm fast i SF, kan nog bli sjukt roligt! Sa nu kommer manga roliga dagar framover! Forovrigt ar det sjukt varmt har, 35-40 grader och torr luft sa det ar plagsamt att ga ut. Men jag klagar inte, ni i Sverige har ju tydligen daligt vader.. haha!
Nu ska jag ivag och trana. Vi kor 3 traningspass i veckan, ett som jag haller i, ett som Alexandra haller i och ett som Elize haller i. Pa sa satt kommer vi ivag! Idag ar det min tur, nu ska har plagas hehe!
Ha en underbar,underbar midsommar allihopa! Och mamma, ha en underbar fodelsedag!!
PUSSAR OCH KRAMAR

Tisdag

Hejsan!
Idag har jag jobbat 10 timmar, men det har gått super! Jobbade 7.30-9.30 sen började jag klockan 2-10. När jag slutade halv 10 åkte jag in till Elize och hennes Lila. Vi åkte till parken och jag solade, läste och njöt av sommaren. Sen hämtade vi Eleanor, körde henne till simlektionen ( hon ska lära sig simma, så gryyymt duktig!! ) sen åkte vi och köpte glass i stan. Jag och Eleanor åkte hem och jag gjorde spagetti och köttfärssås. Eleanor somnade direkt när jag la henne sen har jag och tvillingarna spelat wie, hoppat studsmatta och bara pratat. Riktigt härlig och underbar dag!
Imorgon ska jag förmodligen till Golden gate park! Laddar kameran för det ska ju vara ett grymt häftigt ställe! Jag kan åka dit om jag får plats i bilen. Elize, Lila och lilas kompis och hennes nanny ska dit så om dom har en stor bil får jag följa med! Jobbar 7.30-9.30 sen 4-8 imorgon så hoppas verkligen jag kan följa med! Nu ska jag sova! Skickar en speciell tanke till min vackra pojkvän som har tagit STUDENTEN! Grattis,grattis,grattis!!
PUSSAR OCH KRAMAR

Söndag

Hej allihopa! Vilken härlig helg jag har haft! Brukar börja med att be om ursäkt för att jag inte skrivit på länge, men i helgen har jag bara njutit. Jag jobbade till 8 på fredagen, sen gick jag upp tidigt i lördags för att träna zumba, köpte gymkort också! Sedan var jag och Elize hemma hos henne och bara flummade, skrattade och pratade. På kvällen tog vi tag i att och åkte till en karneval. Blandning mellan marknad och tivoli, riktigt roligt!
Sedan idag sov vi ut, sen hämtade vi Alexandra och åkte till Stanford mall, ett köpcenter som Kaarin rekommenderat, och man hajjar ju varför hon rekommenderade det. Bara rikemansbutiker, så vårt jobb blev att hitta en enda butik som inte hade svindyra kläder, det gick inte. Så vi lät oss bli besegrade och åkte hem igen. Vi åkte och köpte vattenmelon, hallon, jordgubbar, kex och ost och åkte till stranden. Eller strand och strand, det blåste sjukt mycket där så vi la oss bakom en liten mur och solade. Sedan åkte vi hem till Elize och avslutade helgen med en film. Mycket härlig och rolig helg! Nu är jag redo för en jobbvecka! Hoppas att alla ni där hemma hade en underbar helg!
Har tagit massa bilder men mitt internet är för segt för att ladda upp, men allt är inne på facebook så ta er en titt där.
PUSSAR OCH KRAMAR

Torsdag

Hejsan! Har varit en full jobbvecka! Jobbar 10 timmar imorgon också, sen hoppas jag verkligen att jag är ledig lördag,söndag. Annars kanske jag jobbar lite på lördag, det får också fungera. Idag och igår har jag och Eleanor spenderat mycket tid på lekplatsen! Hennes sista skoldag var i tisdags så ons,tors,fre blir långa dagar då hon ej går i skolan. Nästa vecka börjar hon sommarskola så då kommer vi in i rutiner igen. Emily and Corisande åker iväg på summercamp 1 månad i sommar, så kommer bara bli Eleanor ett tag. I helgen hoppas jag på San Fransisco, hade varit riktigt läckert att se Alcatraz eller Golden Gate bridge. Annars vore det ju även skönt att bara sola, träna och bara vara. Har inte gjort det på hur länge som helst haha. Bra vecka iaf, idag speciellt! Hade jätteroligt! Tog Eleanor till parken och sen kom både Alexandra och Elize med deras Lila, Cameron och Madison. Vi hade jätteroligt ihop! Så nästa vecka ska vi ordna en playdate med många aupairer i området! Kommer bli superkul!
Imorgon är Emily och Corisandes sista dag i skolan, så går upp tidigt imorgon för att se det. Sedan ska jag och Eleanor ha en playdatepicknick, sen har hon fotboll. Sedan ska vi leka lite, sedan ska hon simma. Så blir en full dag för henne imorgon och jag med då. Jobbar 10-8 imorgon så ikväll ska jag träna. Har kommit på att man får massa mer energi från att träna än att sova haha! Ska köpa gymkort ikväll iaf. Springer 30 min sen simmar jag 30 min, så himla skönt. Och ikväll har jag även skypedejt med mamma! Underbart!
PUSSAR OCH KRAMAR

Måndag

Börjar inlägget med en fin bild på mig och Eleanor, tagen i fredags.
Har inte bloggat i helgen för jag har jobbat hela helgen och då jag varit ledig har jag träffat kompisar. Här är en summering av helgen:
I fredags kollade jag på när Eleanor spelade fotboll, sen åkte vi till en park och hade playdate med Elize barn. Lila ( Elize barn ) är 7 år men dom hade superroligt ihop! Vi sprang runt och lekte kurragömma och hade superroligt! Sen åkte Eleanor iväg på simskola, första gången, och hon var jätteduktig!
I lördags åkte jag och Elize och tränade zumba, sedan åkte till ett köpcenter och flummade runt lite. Började vid 5-10 och då hade jag och barnen en mysig kväll ihop. Elize och Alexandra kom på lördagkvällen med 4 påsar chips, 2 dipp och 4 liter cola hahah! Vi blev nostalgiska och kollade på E.T haha.
Söndagen jobbade jag 10.30-8.30 och Eleanor vaknade sjuk, så igår satt jag och kollade på barnfilmer och tröstade Eleanor, väldigt segt att vara hemma med ett sjukt barn. Eleanor har varit hemma idag också men startade dagen med träning så hade energi att ta hand om henne! Förhoppningsvis kan hon gå till skolan imorgon, men det är hennes sista skoldag. Så mitt schema kommer ändras lite. Spännande att se vad som händer! Pratade med Kaarin idag och är iaf ledig lördag,söndag i helgen så det är skönt! Ska planera in något roligt att göra, vill känna att det är helg. Ha en underbar vecka allihopa!!
PUSSAR OCH KRAMAR

Torsdag

Hejsan! Idag har jag jobbat till 5, sen hoppade jag o tvillingarna studsmatta 1 timme, det var så sjukt roligt! Vilken härlig dag det har varit idag också! Har haft massa energi så har bara gått runt och skrattat hela dagen! Kul att sprida lite glädje och energi till denna annars lite väl reserverade familj! Nu ska jag iväg och göra av med lite energi, ska springa på löpband sen simma! Ha en underbar dag/kväll eller vad det nu är hemma :)
PUSSAR OCH KRAMAR

Scrapbook!

Jag kom på världens bästa ide ikväll när jag sorterade och organiserade lite i mitt rum. Sket i att gå på bio, kände mig trött och var skönt att bara vara hemma ikväll. Jobbar 7.30-9.30 sen 4.30-10.30 imorgon så blir fika o mys imorgon istället! Iaf, jag som alltid sparar ALLT i min handväska, kvitton/lappar osv, hittade massa kvitton! Så kom på världens bästa ide! Jag gör en scrapbook av det! Kvitto på caltrain i SF, lappar från Kaarin, teckningar från Eleanor osv. Allt ska det in i en scrapbook! Kanske lite tidigt att börja göra en nu, men det kommer nog bli himla roligt att se tillbaka på i slutet av året eller när man kommer hem! Iaf, nytt projekt, scrapbook ! Ska köpa en fin imorgon, ta med klister och penna och tvinga Elize hjälpa mig haha!
PUSSAR OCH KRAMAR

Tisdag

Idag har jag o Eleanor åkt till ett inomhuslekland, typ som Leos lekland, fast amerikanskt. Superkul! Haha, har hoppat runt och sprungit och klättrat och lekt massa hela dagen. Sen åkte vi hem och hämtade Emily ( Corisande och Kaarin hade en mamma-dotter dag på tu man hand ) och hennes kompis och åkte in till stan. Vi tog varsin glass och njöt. Sen kom Corisande och Kaarin hem, lekte lite till med Eleanor och sedan åt vi middag. Eleanor var väldigt trött ikväll så det blev ett litet familjekaos där ett tag he he. Nu sitter jag iaf här och vilar upp mig lite. Ska iväg på bio med Alexandra och Elize, vi ska se "hangover 2".
Btw, en god nyhet! Jag kommer HEM till Sverige den 6-12 augusti, ska boka flyg idag! Så för er som vill träffa mig, boka in en dag då! Nu har jag inte mycket mer att säga, så ha en bra dag!
PUSSAR OCH KRAMAR

RSS 2.0